Από το Blogger.Loading...

ONAIR RADIO-TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

» » » » Συγκίνηση στη απονομή των βραβείων «Θοδωρή και Πάνου Βλαχοδημήτρη» στη Πύλο


Η απονομή των Βραβείων «Θοδωρή και Πάνου Βλαχοδημήτρη»  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18  Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος, στην Πύλο, παρουσία της συζύγου του ποιητή , κ. Βασιλικής Βλαχοδημήτρη  .
Τα βραβεία, τα οποία αποτελούν πλέον θεσμό, απονέμονται για 13η συνεχή χρονιά και αφορούν τους πρωτεύσαντες επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις κατά το σχολικό έτος 2018-2019, στο σύνολο των Λυκείων του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

 Στην εκδήλωση  βραβεύτηκαν οι τρεις πρωτεύσαντες μαθητές, επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίοι συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο βαθμό εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:
Νικόλαος Νεκτάριος  Πόπορης 
Μαρία Μπουρλούκα
Ιωάννης Κωτσίρης

Η  εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Πύλου  − Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα . Στη συνέχεια ο διευθυντής του Λυκείου Χώρας Πέτρος Αναγνωστόπουλος διάβασε κείμενο του Χαράλαμπου Μπαλτά με θέμα: « Ευχαριστήριο στον ποιητή Θοδωρή Βλαχοδημήτρη».

Ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων από τον ηθοποιό Νίκο Καλογερόπουλο και στην συνέχεια έγινε η απονομή τίτλων και  χρηματικών βραβείων στους πρωτεύσαντες μαθητές των Γενικών Λυκείων του δήμου.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο διευθυντής του Λυκείου Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος.


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply